Правовий супровід бізнес-проектів

Повний правовий супровід бізнес проектів (реєстрація підприємств, відкриття магазинів, салонів, готелів, отримання необхідних дозвільних документів та ліцензій, організація повного циклу безперебійної поточної роботи.

    В даний час нашими клієнтами є 3 готелі в Києві та Київській області та готель на західному курорті України (Буковель).

    Наша компанія також має досвід повного юридичного супроводу окремих інвестиційних бізнес-проектів в Україні за участю іноземних компаній і приватних іноземних інвесторів.

    В рамках реалізації одного з таких проектів, за допомогою нашої фірми був здійснений партнерський процес з поставки іноземним інвестором (громадянином Азербайджану) в Україну меблевої продукції своїх турецьких партнерів, які мають фабрику з виготовлення меблів в Туреччині (м. Бурса).

    Меблі поставляються за зовнішньоекономічним контрактом на відкриту і зареєстровану в Україні компанію, проходить митні процедури і продається в Києві через кілька спеціалізованих меблевих салонів-магазинів.

    Наша фірма також надає послуги з юридичного супроводу іноземних громадян під час їх перебування на території України: допомога в оформленні тимчасової посвідки на проживання, отриманні дозволу на працевлаштування іноземців в Україні, отримання дозволу на постійне проживання.

Leave a request


Our address

Malinovsky St., 3b, Kiev, 04212, Ukraine,

Work time

Mon-Fri - 9:00 am to 5:00 pm            Sat, Sun is the day off

Copyright © 2013 All rights reserved