Пошук зниклих дітей

Ми маємо позитивну практику з пошуку та повернення до дому загублених або зниклих дітей.

Приступаємо до пошукових заходів негайно, оскільки важлива кожна хвилина. Досвід спеціаліста в пошуку Вашої дитини відіграє ключову роль, тому можете розраховувати на висококваліфіковану допомогу.

Навіть якщо ми  маємо в розпорядженні мінімальну інформацію, завдяки новітнім методам пошуку в найкоротші строки клієнтам надається повна інформація щодо результату пошукової операції. Важливим  моментом є те, що всі пошукові операції здійснюються у відповідності до законодавства України, а клієнти, які звертаються  за допомогою до нашої фірми отримують  позитивний результат.

У кожного може статися так, що дитина з якихось причин не прийшла до дому: загулялася із друзями, пішла через сімейні негаразди з дому, а може щось трапилось дійсно серйозне та вимагає швидкого пошуку щоб не допустити невідворотних наслідків.

У нашій команді працює досвідчена людина, у якої є знання та навички пошуку зниклих дітей. Як показує практика у випадку, якщо батьки звертаються через декілька годин після виявлення зникнення дитини за допомогою, то протягом цього ж дня дитина знаходиться та повертається до дому батькам.

Для пошуку дитини Ви маєте звернутися до Національної поліції України, які в силу бюрократії та великої завантаженості витратять час на оформлення заяви та інші дії, а вже потім безпосередньо почнуть пошук дитини.

Крім того Ви можете звернутися до нас і ми зібравши необхідну інформацію допоможемо Вам:

– почати пошук Вашої дитини негайно;

– в найкоротші строки знайти Вашу дитину;

– повернути до дитину Вам до дому.

– проконсультувати, як взаємодіяти з поліцією.

Після прийняття рішення про звернення до нас:

1. Ми укладаємо договір на пошук Вашої дитини по якому Ви оплачуєте тільки ті послуги (дії), які дійсно необхідно здійснити, аби знайти дитину, нічого зайвого.

2. Консультуємо, щодо взаємодії з поліцією з етапу звернення до поліції до моменту знайдення дитини.

3. Збираємо необхідні дані для пошуку дитини та негайно приступаємо до пошуку.

4. Знаходимо та передаємо дитину Вам.

5. У випадку необхідності, можемо з’ясувати причину зникнення дитини (чому дитина вирішила піти з дому) для запобігання повторних випадків залишення домівки. Залучаємо досвідчених психологів.

Leave a request


Our address

Malinovsky St., 3b, Kiev, 04212, Ukraine,

Work time

Mon-Fri - 9:00 am to 5:00 pm            Sat, Sun is the day off

Copyright © 2013 All rights reserved