Складання звернень, заяв, процесуальних документів

«Theater begins with a hanger» – «Театр починається з вішалки»

    Перефразовуючи це варто зазначити що будь-яка справа судова чи адміністративна починається з написання звернення, заяви, скарги, клопотання чи позову.

    Правильний та обґрунтований зміст такого документу це запорука подальшого успішного розгляду справи на користь клієнта.

    Саме тому, наші співробітники так уважно та прискіпливо ставляться до написання письмових звернень в інтересах клієнтів компанії.

    Ведення юристами та адвокатами «Ю-Гранд» справи із самого початку, починаючи з складання скарги, претензії, подання позовної заяви, ведення судової справи на всіх стадіях процесу, і зрештою контроль виконання рішення суду органами державної виконавчої служби, є оптимальною ситуацією, що має ряд переваг щодо:

– початкової можливості опрацювання стратегії процесу та лінії захисту;

– повного урахування всіх нюансів конкретної ситуації;

– можливості уникнути помилок і необхідності їх виправлення;

– економії часу на «вникнення» в обставини справи та додаткового вивчення її матеріалів в середині процесу.

    Разом з тим, концепція нашої компанії полягає в наданні правової допомоги клієнту тоді, коли він звернувся, оскільки будь-яка людина має право на виправлення попередніх помилок як власних так і сторонніх радників фахівцями з питань права.

    Саме тому, надання допомоги нашого юриста в суді можливо на всіх стадіях: при написанні і пред’явленні позову до суду, при розгляді справи за позовом в суді першої інстанції.

    Також можливе так зване «підхоплення справи» – надання допомоги при подачі апеляції або касації у випадку виникнення необхідності оскарження рішення суду.

    Апеляція подається при оскарженні рішення суду, яке ще не вступило в законну силу, а касацію подають для оскарження рішень судів першої або апеляційної інстанцій, які вже вступили в силу.

Залишити заявку


Наша адреса

04212, Україна, м.Київ, вул.Малиновського, б.3б

Час роботи

ПН-ПТ — 9:00 до 17:00
СБ, ВС — вихідний

Copyright © 2013 All rights reserved